Verbouwing

evolutie WTC rotterdam

WTC Rotterdam bestaat inmiddels al een flink aantal jaar. Sinds 1928 om precies te zijn. Voor de toekomst hebben we mooie plannen, maar dat neemt niet weg dat we ook enorm trots zijn op waar we vandaan komen.

Het interieur van WTC Rotterdam wordt op dit moment volledig getransformeerd. De entreehal blijft strak en minimalistisch, maar wordt tegelijkertijd warm en hartelijk met diverse zitjes en speels gebruik van materialen. Deze ruimte moet gaan fungeren als de zakelijke huiskamer van Rotterdam. Er komt dan ook een nieuwe balie en in de ontvangsthal vind je binnenkort naast horecagelegenheid ‘Staal’ een tweede nieuwe ontmoetingsruimte: ‘De Koffiesalon’. Het Business Center wordt uitgebreid en verhuist naar de entreehal, hiermee is het Business Center in de toekomst te vinden op begane grond niveau.

We startten met een gefaseerde renovatie van de vele kantoorruimtes. We creëerden meer openheid doormiddel van transparante kantoren; inspirerende ruimtes die zich perfect lenen voor kosmopolitische visies.