WTC Offices

World Trade Center Rotterdam beschikt over 41.000 m² kantoorruimte, verdeeld over zes verdiepingen in de laagbouw en 23 verdiepingen in de 90 meter hoge toren. De hoogwaardige architectuur en de rijke historie leverden World Trade Center Rotterdam de status van Rijksmonument op. Het WTC gebouw heeft een perfecte afwerking en een hoog serviceniveau.

World Trade Center Rotterdam biedt u een hoge mate van flexibiliteit. Reguliere kantoorruimten zijn te huur vanaf 35 m² en u kunt naar eigen wens uitbreiden of inkrimpen. Uiteraard is uw kantoorruimte voorzien van de infrastructuur die u op dit niveau mag verwachten en wordt het fris afgewerkt en gestoffeerd opgeleverd, waarbij u kunt kiezen uit diverse kleuren en mogelijkheden.

> huren in de hoogbouw
> huren in de Meent/ Coolsingel Offices
> flexibele kantooroplossingen

> Nieuw: gerenoveerde vloeren

Kantoor houden in World Trade Center Rotterdam betekent niet alleen een representatieve kantooromgeving in het centrum van Rotterdam. U heeft namelijk ook de beschikking over de vele faciliteiten in en om het gebouw, zoals het congrescentrum, diverse horeca, een bedrijfsrestaurant, winkels, kinderdagopvang en een business club. De service in het WTC gaat ver. Zo staat het team van de WTC Servicedesk paraat voor de huurders en worden vanuit het WTC Business Center diverse business services aangeboden, zoals secretariële ondersteuning en de afhandeling van uw telefoonverkeer.  

Wilt u meer weten over het huren van kantoorruimte in World Trade Center Rotterdam? Neem contact met ons op voor meer informatie en een rondleiding.

T +31 (0)10-405 4416  
offices@wtcrotterdam.com